Køberrådgivning

En køberrådgiver har bred ekspertise inden for boligkøb, herunder rådgivning og/eller bolighandlens berigtigelse.

Ejendomsmægleren er sælgers mand, hvorfor du som køber kan overveje at tilknytte en køberrådgiver, der kan hjælpe dig bedst muligt på vej med bolighandlen. I første omgang kan køberrådgiveren være behjælpelig med at vurdere om der skal forhandles pris mellem sælger og køber.

Prisen på køberrådgivere er meget forskellige, hvorfor du på boligadvokat priser kan finde en billig online køberrådgiver. Du kan sammenligne priser på mere end 70 forskellige boligadvokater og finde din køberrådgiver til at udarbejde skøde og refusionsopgørelse, eller hjælpe i form af køberrådgivning inkl. berigtigelse.

Køberrådgiveren læser købsaftalen igennem med dens tilhørende dokumenter, således at køber er klar over ejendommens forhold og hvad køber skriver under på. Alt dette sker med henblik på at sikre dig, køberen, mod uforudsete udgifter. Du skulle nødig hæfte for udgifter, som kan undgås via et grundigt gennemsyn af alle handlens dokumenter fra køberrådgiveren. Dette skaber også en tryghed for dig som køber, da din køberrådgiver også har mulighed for at komme med forbehold for handlen, via en advokatskrivelse, hvorfor du som køber skal huske at få indsat et advokatforbehold i købsaftalen.

Køberrådgiveren vejleder og rådgiver dig om alt omkring handlen lige fra forhandling af købspris, advokatforbehold, købsaftale, tilstandsrapport, elinstallationsrapport, ejerskifteforsikring til tinglysning af skøde og refusionsopgørelse.

Hvilken betydning har en købsaftale? Hvad er konsekvenserne af en forkert udarbejdet tilstandsrapport? Hvilke områder dækker en ejerskifteforsikring? Og hvordan tinglyser man et skøde? Hvorfor har skødet anmærkninger om sælgers lån? Dette er blot nogle af de spørgsmål, som er nærliggende i forbindelse med en bolighandel. På boligadvokat priser kan du finde en billig online køberrådgiver, som er klar til at hjælpe dig med din ejendomshandel.

Hvad koster en køberrådgiver?

Lige nu starter priserne for en køberrådgiver på følgende:
Fra :
Køberrådgivning
3.875 kr.
Se priser

Boligadvokat priser

Find billigste pris på køberrådgivning her